„Nebuvo taip, kad mes gerai žaidėme tik ketvirtą kėlinį. Tiesiog po trečio nesėkmingo ketvirčio reikėjo atsitiesti.

Sėkmingiau užpuolėme ir iškart geresnis rezultatas. Negaliu sakyti, kad buvo blogas trečias kėlinys, tiesiog nepataikėme kelių metimų, jie tada pabėgo ir pelnė taškus po kontratakų“, – apie antrą rungtynių pusę pasakojo „TonyBet“ gynėjas, pridūręs, kad pats savo žaidimu nėra patenkintas.

„Sunkiai įsivažiuoju, vis dėlto amžius daro savo. Sunkus buvo priešsezoninis laikotarpis – buvau sunkiai apsirgęs, reikėjo daug keliauti“, – teigė 33-ejų metų krepšininkas, vidutiniškai renkantis po 16 taškų.

Šiemet G. Kadžiulis turės imtis dar daugiau atsakomybės, nes komandoje liko mažiau žaidėjų, galinčių individualiai nulemti rungtynių baigtį.

„Vien pažiūrėjus į žaidėjų sąrašą, matosi, kad pernai turėjome kur kas daugiau individualiai stiprių krepšininkų. Šiemet jų tiek neturime, dėl to stengiamės dirbti kita linkme – atsirado daugiau komandinių veiksmų tiek gynyboje, tiek puolime. Pernai užpulti būdavo labai lengva. Jei pagaudavome „karštą“ žaidėją, tai jam ir dirbdavome – vieną kartą vienam, kitą kitam. Dabar taip nebėra“, – apie pasikeitimus kalbėjo G. Kadžiulis.