Vienas pagrindinių Lietuvos rinktinės gynėjų sezonui įsibėgėjant sunkiai rado savo vietą Rogerio Grimau sudėtyje, tačiau šiame susitikime pasirodė puikiai. Nuo suoliuko kilęs R. Jokubaitis per 21 minutę aikštelėje pelnė 13 taškų (5/7 dvit., 1/2 trit., 0/1 baud.) atkovojo 3 kamuolius ir atliko 2 rezultatyvius perdavimus. Visa tai susidėjo į 16 naudingumo balų.

Katalonų klubas didžiąją dalį šių rungtynių atsilikinėjo, o antrame kėlinyje vienu momentu komandas skyrė net 15 taškų. Antroje rungtynių pusėje favoritai galingai atsitiesė ir pasiekė pergalę.

Nugalėtojų gretose rezultatyviausiai žaidė Nicolas Laprovittola – 17 taškų. Solidų dvigubą dublį pridėjo Willy Hernangomezas, kuris surinko 15 taškų ir 10 atkovotų kamuolių, pagrindinis komandos įžaidėjas Tomas Satoransky taip pat pelnė 15 taškų, bet dar pridėjo 8 rezultatyvius perdavimus, 5 atkovotus kamuolius.

„MoraBanc“ pusėje rezultatyviausią pasirodymą surengė Stanas Okoye – 21 taškas, prie jo solidžiai prisidėjo Markelis Starksas su 12 taškų ir 8 rezultatyviais perdavimais, 19 taškų pelnė ir 8 kamuolius atkovojo Marinas Maričius.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją