Šią žinią primasis paskelbė vienas autoritetingiausių JAV krepšinio žurnalistų Andrianas Wojnarowskis. Jo žiniomis, „Rockets“ ir krepšinio specialistas praktiškai susiderėjo dėl trejų metų trukmės sutarties, su galimybe pratęsti jį ir dar vienam sezonui.

Itališko kraujo turintis amerikietis savo trenerio karjerą pradėjo 1990-aisiais ir nuo tada treniravo ne vieną NBA klubą – kaip Denverio „Nuggets“, Fynikso „Suns“, Niujorko „Knicks“ bei Los Andželo „Lakers“. Su pastarąja ekipa M. D‘Antoni išsiskyrė po nesėkmingo 2013-2014 m. sezono, o pastarąjį sezoną dirbo blogiausios NBA komandos – Filadelfijos „76ers“ trenerių štabe, kur užėmė konsultanto pareigas.

Primename, kad „Rockets“ ekipa, su kuria po šio sezono baigiasi ir Donato Motiejūno kontraktas, šiemet vargais negalais iškopė į NBA atkrintamąsias varžybas, tačiau iš jų pasitraukė jau pirmajame etape – 1-4 pralaimėjo „Golden State Warriors“ krepšininkams.

Dar sezono pradžioje „Rockets“ atleido strategą Keviną McHale‘ą, o jo postą užėmė ir čempionatą vyriausiojo trenerio poste užbaigė J. B. Bickerstaffas. Visgi po sezono jis pareiškė, kad toliau treniruoti Hjustono komandos nebenori.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)