Riešo skausmus „Ryto“ puolėjas pajautė dar sezono metu, dėl to rudenį jis praleido keletą rungtynių. Visgi liepos viduryje trauma paūmėjo. Atlikus išsamesnius tyrimus medikai rekomendavo atlikti operaciją. Pasak sostinės komandos sporto direktoriaus Donato Zavacko, reabilitacija gali užtrukti iki 4 mėnesių.

„Pradėjęs sportuoti individualiai ir ruoštis rinktinės stovyklai Gytis pajautė rimtesnius skausmus. Apmaudu, bet nieko nepakeisime. Operacija jau atlikta, linkime sėkmingai atsigauti ir lauksime jo sugrįžimo į aikštelę. Tai turėtų įvykti spalio-lapkričio mėnesiais.“

Lietuvos krepšinio lyga, kaip įprasta, turėtų prasidėti antroje rugsėjo pusėje, o Čempionų lygos sezono startas numatomas spalio 17 d.

Tris sezonus sostinėje rungtyniaujantis G. Radzevičius birželio pabaigoje pratęsė sutartį dar dvejiems metams.

2022–2023 m. FIBA Čempionų lygos sezone G. Radzevičius rinko po 7,4 taško, atkovodavo po 6,5 kamuolio ir 11,7 naudingumo balo. Dar solidesnę statistiką vilnietis demonstravo Lietuvos krepšinio lygoje: 11,2 taško (42,2 trit. proc.), 5,8 atkovoto kamuolio ir 15,1 naudingumo balo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją