Nuo šiol 43-ejų krepšinio specialistui atstovaus Tadas Bulotas iš agentūros „BBaltics“, pats apie tai paskelbęs „Twitter“ socialiniame tinkle.

Visgi pasibaigus FIBA rudens „langui“ darbo rinktinės fronte sumažėjo ir strategas pamažu dairosi papildomos veiklos, nors apie savo darbo perspektyvas užsienyje anksčiau yra atsiliepęs gana skeptiškai.

„Nesinori važiuoti į užsienį, o ir pats suprantu, kad nėra lengva prasibrauti į naują lygą, naują organizaciją ir viską padaryti gerai, kai negali būti nuo pačios sezono pradžios. Dar palūkusiuosiu, o vėliau – žiūrėsime“, – viename iš interviu Krepšinis.lt yra sakęs D. Adomaitis.

2015-2017 m. D. Adomaitis treniravo Klaipėdos „Neptūną“, anksčiau treneriu jis dirbo kitose Lietuvos komandose ir Lenkijoje.

Nauju D. Adomaičio agentu tapęs T. Bulotas po savo sparnu yra priglaudęs visą būrį garsių Lietuvos krepšininkų – Donatą Motiejūną, Artūrą Gudaitį, Luką Lekavičių, Edgarą Ulanovą ir kt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)