Remdamasis Bolonijos leidiniu „Corriere di Bologna“, Eurohoops.net portalas praneša apie tolimesnius 30-mečio Sakartvelo sportininko planus.

Informuojama, kad pabaigęs sezoną „Virtus“ klube, vasarą T. Šengelija sudarys naują sutartį su „Barcelona“, treniruojama Š. Jasikevičiaus. Pranešama, kad tarp abiejų šalių jau yra pasiektas išankstinis susitarimas.

Atsisveikinęs su CSKA T. Šengelija su „Virtus“ susitarė dėl iki šio sezono pabaigos galiojančios sutarties. Į šį Sergio Scariolo treniruojamą Italijos klubą iš CSKA persikėlė ir Italijos pilietybę turintis gynėjas Danielis Hackettas. Abu krepšininkai padės „Virtus“ kovoti ne tik dėl Italijos čempionų titulo, bet ir dėl Europos taurės – šiame turnyre žaidėjus buvo galima registruoti iki kovo 8-osios.

T. Šengelija CSKA gretose žaidė nuo 2020-ųjų. Anksčiau jis atstovavo Valensijos „Basket“, Vitorijos „Baskonia“ (Ispanija), Šarlerua „Spirou“ (Belgija) komandoms ir keletą sezonų praleido NBA lygoje, tačiau joje neįsitvrtino.

Nors T. Šengelija yra laikomas vienu iš geriausių Eurolygos sunkiųjų krašto puolėjų, titulų gausa krepšininkas pasigirti negali. 2010-aisiais su Valensijos ekipa jis tapo Europos taurės laimėtoju, tačiau tuomet atliko tik epizodinį vaidmenį aikštėje. 2020-aisiais su „Baskonia“ jam pavyko tapti Ispanijos čempionu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją