Pirmame finalo serijos mače Strasbūre „Galatasaray“ pralaimėjo 62:66, tad namie turkams reikėjo pergalės bent 5 taškų skirtumu.

Naudingiausiu finalo serijos žaidėju buvo pripažintas aukštaūgis veteranas Stephane'as Lasme. Pirmose rungtynėse Strasbūre jis pelnė 7 taškus ir atkovojo 8 kamuolius, o antrame mače pelnė 16 taškų ir atkovojo 10 kamuolių.

„Galatasaray“ į pergalę vedė Errickas McCollumas ir S. Lasme, pelnę po 16 taškų. Sinanas Guleras pridėjo 14, Blake‘as Schilbas – 11.

Pralaimėtojams 16 taškų pelnė Mardy Collinsas, 10 – Louisas Campbellas, 9 – Bangaly Fofana.

Stambulo ekipa pirmą kartą istorijoje tapo Europos taurės nugalėtoja. Ji taip pat iškovojo bilietą į kitų metų Eurolygos sezoną.

„Galatasaray“: Errickas McCollumas ir Stephane‘as Lasme (10 atk. kam.) po 16, Sinanas Guleras 14 (8 atk. kam., 6 rez. perd.), Blake‘as Schilbas 11, Gokseninas Koksalas 8.

SIG: Mardy Collinsas 16, Louisas Campbellas 10, Bangaly Fofana 9, Romainas Duportas 8.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją