FIBA pasaulio čempionato atrankos lange Lietuvos rinktinė ketvirtadienį 89:64 sutriuškino vengrus, o prancūzai išvykoje triumfavo prieš čekus 72:59.

Pirmose tarpusavio rungtynėse atrankos K grupėje prancūzai nugalėjo mūsų šalies rinktinę 90:65.

„Visi mes matėme, tai atletiška komanda, turinti ir ūgio ir talento. Tarp jų reikėtų išskirti Victorą Wembanyamą (rungtynėse su čekais pelnė 22 taškus, atkovojo 17 kamuolių ir surinko 34 naud.b.) ir gynėją veteraną Andrew Albicy. Gal pastarais neišsiskiria rezultatyvumu, bet jis labai naudingai žaidžia ir ginasi. Sunku prieš jį žaisti, nes jis gerai spaudžia ir atakuoja.

Panevėžyje mums daug problemų pridarė ir Sylvainas Francisco. Visko gal neišeis, bet stengsimės apriboti minėtų žaidėjų individualius veiksmus, taip pat metikus. Svarbu bus neduoti pelnyti papildomų taškų, kas mums nesigavo Panevėžyje. Čia reikės smarkiai padirbėti. Kito kelio nėra, tik kautis, būti susikoncentravus, atsitverti ir kovoti dėl kiekvieno kamuolio“, – kalbėjo K. Kemzūra.

Rungtynių pradžia 19 val.

Tai – paskutinės 2023 metų pasaulio čempionato atrankos ciklo rungtynės. Pasaulio čempionatas vyks trijose šalyse Indonezijoje, Japonijoje ir Filipinuose rugpjūčio 25 – rugsėjo 10 dienomis.

Prancūzijoje besitreniruojančios Lietuvos rinktinės trenerių štabo narys legendinis Valdemaras Chomičius pademonstravo, kad geros formos neprarado.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją