Italijos aukščiausioje lygoje „Enel“ kovoja dėl patekimo į atkrintamąsias varžybas – šiuo metu klubas su 6 pergalėmis ir 11 pralaimėjimų užima dvyliktąją vietą iš šešiolikos komandų.

T. Lydeka grįžta į Italiją po dviejų mėnesių Prancūzijoje, kur veteranas vilkėjo Limožo CSP marškinėlius ir per mačą šalies čempionate vidutiniškai įmesdavo po 2,8 taško.

34 metų 208 cm ūgio krepšininkui geriau sekėsi Europos taurės turnyre, kuriame jis per susitikimą vidutiniškai pelnydavo po 7,9 taško bei sugriebdavo po 3,7 atšokusio kamuolio.

Italijoje aukštaūgis praleido didelę savo karjeros dalį. Praeityje jis yra atstovavęs Sasario „Dinamo“, Pezaro „Scavolini“ ir Kantu „Pallacanestro“.

T. Lydeka taip pat yra vilkėjęs Vilniaus „Lietuvos ryto“, Panevėžio „Lietkabelio“, Sopoto „Trefl“ ir Buenos Airių „San Lorenzo“ marškinėlius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)