Noro bendrauti su žiniasklaida turėjo tik DJ Seeley, kuris į kauniečių krepšį įrideno 22 taškus, o iš tolimos distancijos pataikė net 5 metimus iš 6.

Vis dėlto, sėkmingas asmeninis pasirodymas amerikiečio nepradžiugino – apie rungtynes jis kalbėjo su pykčiu balse.

„Padarėm 5-6, gal daugiau klaidų paskutiniame ketvirtyje. Mums trūksta įžaidėjo (Chriso Kramerio – red.past), bet negalime to naudoti kaip pasiteisinimo. Turime patys susitvarkyti, kovoti ir rūpintis kamuoliu. Šiandien to padaryti nesugebėjome“, – pasakojo gynėjas.

Prieš lemtingą atkarpą, leidusią „Žalgiriui“ triumfuoti „Siemens“ arenoje, vilniečiai turėjo 14 taškų pranašumą – 68:54. Po to Dainiaus Adomaičio auklėtiniai sunkiai sugebėjo persivaryti kamuolį į varžovų aikštės pusę, atlikti perdavimą ar susikurti patogų metimą.

DJ Seeley nemanė, kad kauniečiai taip spurtavo dėl taktinių pakeitimų – gynėjas akcentavo kovingumo trūkumą.

„Jie tiesiog pasinaudojo mūsų klaidomis. Ne kartą mums praradus kamuolį jie gaudavo laisvą kelią po krepšiu. Paskutines 8 minutes mums pritrūko kovingumo. Nesugebėjome žaisti tinkamai per sunkumus ir saugoti kamuolio. Nesuregzdavome sėkmingų atakų. Tai tęsėsi visą ketvirtą kėlinį“, – nuleidęs galvą teigė amerikietis, neradęs nesėkmingos atkarpos priežasčių.

„Nemanėme, kad rungtynės buvo jau laimėtos, bet atleidome akceleratorių. Nebežaidėme su tokiu užsidegimu, kaip prieš tai. Žaidėme, kad nepralaimėtume, kai reikėjo pasirūpinti, kad laimėtume“, – rankomis skėsčiojo gynėjas.

Šis subyrėjimas gali būti paaiškintas kukliu vilniečių atsarginių suoleliu. Dėl traumos 2-3 savaites nerungtyniaus C. Krameris, o antrajame kėlinyje čiurną susižeidė solidžiai pirmojoje rungtynių pusėje žaidęs ir 7 taškus surinkęs Margiris Normantas.

Taip pat klubas dar nuo rugpjūčio mėnesio ieško aukštaūgio ir antrosios linijos krepšininko. Vis dėlto, DJ Seeley atsisakė minėtas problemas naudoti kaip pasiteisinimą.

„Po tokių rungtynių negalime ieškoti pasiteisinimų. Aikštelėje esantys žaidėjai turi pasirodyti ir atlikti savo darbą. Nėra tinkama sakyti, kad turime mažiau krepšininkų nei varžovai. Aikštėje kiekviena ekipa turi po 5 krepšininkus. Jei aikštėje buvę žaidėjai būtų atlikę savo darbą, vis dar žygiuotume be pralaimėjimų.

Šiandien pasirodėme tragiškai ir subyrėjome. Tačiau išsimiegoję susirinksime rytinėje treniruotėje ir jau būsime šį vakarą pamiršę. Turėsime sutelkti dėmesį į antradienį ir rungtynes su „Unics“ ekipa“, – pasiryžęs pamiršti nesėkmę teigė D.J. Seeley.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)