Pirmoji ir vienintelė šalyje 3x3 lyga, trunkanti nuo lapkričio iki balandžio ir žaidžiama salėse, pernai užpildė krepšinio aikšteles Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Šiauliuose. Šiemet prie šių miestų prisijungia ir Panevėžys.

Jau šiandien startuoja išankstinė registracija 2013-2014 metų sezonui. Pirmųjų komandų lauks išskirtinės sąlygos pačioms susimodeliuoti aprangas, su kurioms bus žaidžiama naująjį sezoną.

„Mūsų šio sezono registracijos šūkis – Viskas įskaičiuota! Ir kai tai sakome, sakome nuoširdžiai ir be paslėptų sąlygų, – kalbėjo L3L direktorius Jonas Miklovas. – Sumokėjus registracijos mokestį, komandoms paskui nebereikia galvoti apie aprangas, salių nuomas, geriamą vandenį ir panašias smulkmenas. Pernai žaidusios komandos žino, kad lyga viskuo pasirūpina.“

L3L komandoms toliau nemokami bus ir Nacionaliniai turai, kurių šiemet bus 3. Pirmasis vyks jau spalio pabaigoje, o kiekvieno iš jų nugalėtojai laimės 1000 litų.

Solidus prizas laukia ir lygos čempionų. Be to, kad jie bus deleguoti į tarptautines varžybas, lygai apmokant visas transporto ir gyvenimo išlaidas, nugalėtojams dar atiteks 3333 litai.

Iš viso artėjantį sezoną lygos prizinį fondą sudarys net 10,000 litų.

Pernai L3L vienijo 80 komandų keturiuose šalies miestuose. Šiemet tikimasi surinkti bent 100 ekipų.

Lygos komandos atstovauja šaliai tarptautiniuose turnyruose – čempionai šį mėnesį dalyvavo FIBA Challenger varžybose Taline, jaunimo komanda kitą mėnesį vyks į turnyrą Šanchajuje, Kinijoje.

Išsamesnė informacija apie artėjantį sezoną ir registracijos forma – lygos tinklalapyje www.l3l.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją