Sąraše – net 22 žaidėji. Kaip ir tikėtasi, tarp jų yra G. Antetokounmpo, bet nėra garantijos, kad jis tikrai prisijungs prie rinktinės. Gianniui po NBA sezono buvo atliktos kelio procedūros, todėl jo statusas dėl planetos pirmenybių vis dar yra po klaustuku.

Sąraše taip pat yra du Giannio broliai – Kostas ir Thanasis.

Pagrindiniu graikų įžaidėju turėtų tapti buvęs žalgirietis Th. Walkupas, šiemet įgijęs šios šalies pilietybę. Graikų įžaidėjų grandyje atsivėrė skylė, kad pailsėti šią vasarą nusprendė Kostas Sloukas ir Nickas Calathesas.

Pasaulio čempionato kovos virs rugpjūčio 25-rugsėjo 10 dienomis.

Graikija pasirodymą pradės C grupėje su JAV, Naująja Zelandija ir Jordanija. Graikai yra potencialūs Lietuvos rinktinės varžovai kitame etape.

Graikijos rinktinės kandidatų sąrašas: Kostas Papanikolaou, Kostas Antetokounmpo, Thanasis Antetokounmpo, Giannoulis Larentzakis, Ioannis Papapetrou, Dimitris Agravanis, George Papagiannis, Michalis Lountzis, Dinos Mitoglou, Lefteris Bochorides, Kostas Antetokounmpo, Panagiotis Kalaitzakis, Nikos Rogkavopoulos, Dimitris Moraitis, Nikos Chougkaz, George Tsalmpoyris, Vassilis Toliopoulos, Dimitris Flionis, Manos Chatzidakis, Lefteris Mantzoukas, Thomas Walkupas ir Vangelis Zougris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją