„Wolves“ išvykoje 78:105 (15:24, 25:24, 22:26, 16:31) nusileido Paryžiaus „Paris Basketball“ klubui.

Vilniaus klubas Prancūzijos sostinėje vertėsi be traumuotų Jeffery Tayloro ir Vaido Kariniausko, o nuo suolo nepakilo ir Adas Juškevičius.

„Nesugebėjome išlaikyti intensyvumo visas 40 minučių. Jei nori prilygti, jei nori įveikti „Paris Basketball“ komandą turi būti tam pasiruošęs. 25, o gal ir 30 minučių tai darėme pakankamai gerai.

Gynyboje, manau, dirbome neblogai, tiesiog Paryžiaus komanda pataikė ne tai kad sunkius, bet labai greitus metimus, žaidė su dideliu pasitikėjimu, o kai kurie jų buvo ir per iškeltas rankas. Kai jie spurtavo, neradome, kuo atsakyti.

Taip pat mūsų kamuolio judėjimas nebuvo labai efektyvus, nesidalinome juo pakankamai ir neatakavome po pertraukos taip, kaip tą darėme pirmoje mačo pusėje. Dar vienas rodiklis – puolime atkovoti kamuoliai. Jei pirmoje rungtynių dalyje jie atkovojo tik du kamuolius, tai rungtynes baigė su 11 kamuolių, o tai papildomos atakos. Tai ir kai kurie praprasti kamuoliai ir virto dideliu skirtumu“, – po pralaimėjimo kalbėjo K. Kemzūra.

„Wolves“ buvo bejėgiai prieš naudingiausią praėjusio sezono FIBA Čempionų lygos ir Vokietijos pirmenybių krepšininką T. J. Shortsą – iš Bonos „Telekom Baskets“ atvykęs amerikietis pasižymėjo 20 taškų ir 9 rezultatyviais perdavimais.

Rezultatyviausi „Wolves“ gretose buvo Rasheedas Sulaimonas (15 tšk.) ir Eigirdas Žukauskas (14 tšk.), skambiausiu tarpsezonio pirkiniu tapusį Artūrą Žagarą ribojo greitai susirinktos asmeninės pražangos – latvis tenkinosi 10 taškų bei 4 rezultatyviais perdavimais.

Antrąsias Europos taurės rungtynes „Wolves“ žais spalio 11 d., trečiadienį, išvykoje su Tel Avivo „Hapoel“ (Izraelis).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)