Buvęs žalgirietis pagerino Shane'o Larkino rezultatą, kuomet gynėjas 2019 metų lapkritį rungtynėse prieš Miuncheno „Bayern“ surinko 49 taškus.

Tiesa, po rungtynių į spaudos konferenciją atvykęs Turkijos komandos strategas Šarūnas Jasikevičius buvo itin nemaloniai nustebintas vietinės žiniasklaidos, kuri po istorinio vakaro neuždavė nei vieno klausimo.

„Žaidėjas pelnė 50 taškų ir aš nesulaukiu nei vieno klausimo? Tai yra labai liūdna. Nigelas užfiksuoja Eurolygos rekordą ir nebus jokių klausimų spaudos konferencijoje? Tai labai liūdnas vakaras Turkijos žiniasklaidai“, – kritikos vietinei spaudai negailėjo lietuvis.

„Po rungtynių prieš „Barceloną“, kur mes puikiai sužaidėme įveikdami stiprų varžovą, sulaukiu trijų klausimų, iš kurių du yra apie gandus socialinėje medijoje. Tai yra absurdiška“, – tęsė treneris.

„Fenerbahče“ yra iškovoję 20 pergalių Eurolygoje ir dalijasi 5-6 vietas su Pirėjo „Olympiakos“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)