„Wolves“ geriau pradėjo susitikimą ir pirmojo ketvirčio pabaigoje pirmavo 13:9, tačiau svečiai iš Prancūzijos tuomet surengė įspūdingą spurtą 35:6 ir antrojo kėlinio viduryje išsiveržė į priekį 44:19.

Po tokio nokdauno „Wolves“ nebeatsitiesė, varžovai tik bėgo į priekį, išlaikė kontrolę ir triuškinantį pranašumą iki pat mačo pabaigos.

„Wolves“ krepšininkai Arnas Beručka ir Vitalijus Kozys po rungtynių bendraudami su žiniasklaida pripažino, kad varžovai – visa galva geresni.

„Tragedija. Mums atspardė užpakalius. Mes nežaidėme. Matėme, kaip sunkiai judėjome. Manau, kad šitos prastos rungtynės padės mums ateityje“, – vylėsi A. Beručka.

„Šiandien viskas buvo blogai. Bandysime kažką keisti, kad tokie dalykai nesikartotų. Treneris pasakė, kad nesugebėdami apsiginti turime nors užgriūti ant varžovų ir prasižengti.

Svarbiausia – negalime daugiau leisti varžovams taip lengvai prisirinkti taškų“, – kalbėjo V. Kozys.


Tik vieną nesėkmę per visą pirmąjį ratą patyrę paryžiečiai savo aikštėje vilniečius taip pat pranoko įtikinamai – 105:78.

Primename, kad į atkrintamąsias pateks po šešias kiekvienos grupės komandas, bet pirmąsias dvi vietas užėmę klubai keliaus tiesiai į ketvirtfinalį, o 3-6 pozicijose likę kolektyvai į kovą už savo būvį stos jau aštuntfinalyje. Aštuntfinalius ir ketvirtfinalius sudarys po vieną mačą, o pusfinaliuose ir finale reikės pasiekti dvi pergales.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją