Patyręs treneris paskutinį kartą prie „Kibirkšties-MRU“ prisijungė lygiai prieš metus, irgi po Karalienės taurės pralaimėto finalo, kai vyriausiojo trenerio poste pakeitė Valdą Gecevičių. A. Paulauskas per likusią sezono dalį su „Kibirkšties-MRU“ komanda iškovojo bronzos medalį Lietuvos čempionate, ir tokį pat apdovanojimą Baltijos lygoje.

A. Paulauską „Kibirkšties-MRU“ klubo trenerio poste pakeis Gitautas Kievinas, kuris šį sezoną dirbo Vilniaus klubo vyriausiojo trenerio asistentu. 32-ejų metų treneris, prieš atvykdamas į sostinės klubą, dirbo Ukmergės „Vilkmergės“ komandoje, kurią išvedė į šalies pirmenybių finalą.

Šį sezoną „Kibirkšties-MRU“ toliau tęs kovą Baltijos lygoje, kur jau pateko į finalo ketvertą bei varžysis Lietuvos čempionate, kur tikslas išlieka tas pats – aukso medaliai ir čempionių titulas.

„Kibirkšties-MRU“ komanda Lietuvos čempionate per 8 susitikimus yra iškovojusios 8 pergales, o Baltijos lygoje per 14 rungtynių yra pasiekusios 11 pergalių.

„Kibirkšties-MRU“ komanda dėkoja A. Paulauskui už darbą ir linki sėkmės tolimesnėje karjeroje.

G. Kievinas prie „Kibirkšties-MRU“ vairo debiutuos šeštadienį, kai vilnietės namuose priims Klaipėdos „Neptūno“ ekipą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)