Vilniaus „Rytas“ (1/1) Europos taurės pirmose B grupės išvykos rungtynėse trečiadienį pralaimėjo Limožo CSP (1/1) klubui iš Prancūzijos 61:82 (17:19, 14:14, 23:25, 7:24).

„Limožo komanda puikiai žaidė gynyboje, ypač antroje rungtynių dalyje. Jie išstūmė mus iš pozicijų, kur mums reikėjo gauti kamuolius. CSP pritaikė spaudimą, perėmė daugiau kamuolių nei jų vidurkis ir pelnė 20 taškų greitose kontratakose“, – sakė Vilniaus „Ryto“ treneris.

Anot jo, prieš dvikovą buvo keltas tikslas daryti kuo mažiau klaidų ir neleisti pelnyti lengvų taškų.

„Tačiau taip kaip tik ir nutiko. Mes suklydo 18 kartų. Puolime daugiau nei 10 kartų nesugebėjome su kamuoliu atsidurti reikiamoje vietoje. Varžovai gerai gynėsi, agresyviai, su daug kontakto. Mums tai buvo didžiausia problema“, – reziumavo D. Adomaitis.

Limožo CSP ekipos strategas Alfredas Julbe buvo patenkintas pergale: „Mane tenkinta ne tik pergalė, bet ir kaip mes ją pasiekėme. Džiaugiuosi ir mūsų sirgaliais. Sunku nuspręsti ateiti į areną darbo dieną – esame laimingi. Gerai žaidėme gynyboje, dėjome daug pastangų. Net kai turėjome problemų kovodami dėl atšokusių kamuolių, mes kovojome ir tai džiugina.“

Kitą savaitę, spalio 15 dieną „Rytas“ savo aikštėje susigrums su grupės lyderiu Belgrado „Partizan“ (2-0).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)