Po rungtynių „Žalgirio“ strategas Šarūnas Jasikevičius džiaugėsi ne tik Mariaus Grigonio puikiu žaidimu, bet ir 17-mečio Roko Jokubaičio pasirodymu.

„Turime būti patenkinti rungtynėmis. Didžiąją mačo dalį žaidėme solidžiai, kontroliavome rungtynes, turėjo progos visi pažaisti.

Labai smagu už Marių Grigonį, taip pat – už Roką Jokubaitį, kuris gavo šansą ir jį išnaudojo. Mums reikėjo tokių rungtynių Lietuvoje“, – po pergalės kalbėjo Š. Jasikevičius, pasidžiaugęs ne tik M. Grigonio sezono rungtynėmis, tačiau ir 17-mečiu R. Jokubaičiu, kuriam tai buvo antrasis ir sėkmingiausias LKL mačas šiame sezone.

Beveik 16-a minučių žaidęs gynėjas pelnė 7-is taškus (2/3 dvit., 1/2 trit., 8 naudingumo balai) bei pakartojo savo rezultatyvumo rekordą LKL pirmenybėse.

„Dzūkijos“ strategas Andrejus Urlepas teigė, kad „Žalgiris“ parodė, kodėl jis yra šalies čempionas, gerai žaidžia Eurolygoje ir pelnytai nugalėjo Alytuje.

„Mūsų problema tame, kad neturėjome pakankamai energijos ant parketo ir mums tai brangiai kainavo. Nors antroji mačo pusė buvo geresnė, tačiau per daug praradome pirmoje rungtynių pusėje“, – spaudos konferencijoje kalbėjo „Dzūkijos“ strategas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)