„Tai buvo tikrai svarbi pergalė psichologiškai. Tačiau rungtynės buvo sunkios, įtemptos, intensyvios. Nepavyko išvengti duobių. Sunku pasakyti, kas tai lėmė – galbūt netiksliai vykdėme trenerio planą. Tačiau pavyko atsitiesti. Dėl tokių epizodų ir dirbame“, - po rungtynių sakė Paulius Jankūnas.

„Žaidimas gerėja, tačiau ne taip greitai, kaip norėtųsi. Jei teisingai atsimenu, vienu metu praradome keturis kamuolius iš eilės. Tai nepateisinama. Kol kas sunku kalbėti apie kitos savaitės rungtynes su Madrido „Real“. Kaip jau sakiau po pirmųjų rungtynių - „Real“ akivaizdžiai stipriausia grupės ekipa ir jie mums ne varžovai. Tuo tarpu likusios komandos kovos dėl kelialapių į kitą etapą, o šiai dienai mūsų situacija nėra labai prasta“, - teigė Šarūnas Jasikevičius.

„Buvo sunkios ir svarbios rungtynės. Džiaugiuosi savo vyrais, kurie parodė charakterį ir tai, kad gali žaisti. Viena priežastis, kuri mane tikrai neramina – klaidos. Mes nuo to niekaip negalime pabėgti. Padarius 20 klaidų labai sunku laimėti. Mes daug dirbame, kad mažintume klaidų skaičių. Bet mūsų perdavimai yra netikslūs, ne iš teisingų padėčių. Tai tampa jau kaip įprotis, mūsų didžiausia problema, kurią būtina taisyti. Mes turime gerų metikų ir kai žaidėjas jaučia – meta. Galima sakyti, kad būtent tolimi metimai šiandien varžovus nužudė“, - teigė „Žalgirio“ strategas Saulius Štombergas.

Po pirmojo Eurolygos rato „Žalgirio“ sąskaitoje – dvi pergalės ir trys pralaimėjimai. S. Štombergas džiaugėsi, kad komanda pamažu juda pirmyn.

„Iš mano taško žiūrint – džiaugiuosi. Einame tinkame linkme, tačiau dar daug ką taisyti. Gynyba reikia gerinti, neišvengiame duobių. Mes negalime varžovams įmesti daugiau nei 70 taškų. Tokiu atveju mes turime būti nerealūs puolime. Tačiau to nebus – reikia žiūrėti realiai“, - įsitikinęs S. Štombergas.

Tuo metu „Brose Baskets“ strategas Chrisas Flemingas teigė, kad pralaimėjimą lėmė prastai sužaistas trečiasis ketvirtis.

„Rungtynes pradėjome tikrai prastai ir tai mane tikrai suerzino. Antrajame kėlinyje sužaidėme tikrai gerai ir tai suteikė viltį. Tačiau trečiasis kėlinys – visiškai nepateisinamas. Mes negalime taip žaisti. Mes dar turime mokytis žaisti tokio lygio krepšinį“, - spaudos konferencijoje kalbėjo Ch. Flemingas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)