Nepaisant šios nesėkmės, „Fenerbahče“ jau užsitikrino mažiausiai šeštąją vietą ir žais Eurolygos atkrintamosiose.

„Pirmiausia, noriu pasveikinti „Anadolu Efes“ ir trenerį Tomislavą Mijatovičių. Tai nebuvo geros rungtynės mums. Pirmoje rungtynių pusėje darėme daug klaidų. Vienu metu buvome suklydę 10 kartų ir atlikę tik 5 rezultatyvius perdavimus“, – kalbėjo lietuvis.

„Nejautėme ritmo, prastai gynėmės ketvirtajame kėlinyje, o į rungtynes bandėme grįžti su neparuoštais metimais. Nėra daug ką čia pasakyti. Tai buvo prastos rungtynės mūsų komandai“, – tęsė treneris.

Dar vienas Stambulo derbis įvyks pirmadienį, kuomet šios dvi ekipos susitiks vietinėse pirmenybėse. Tai šiuo metu Š. Jasikevičiui yra prioritetinis susitikimas.

„Dabar mes žiūrime tik į pirmadienio rungtynes Turkijoje, kurios nulems mūsų poziciją turnyrinėje lentelėje. Visas mūsų fokusas ten. Rungtynės su „Olympiakos“ vyks tik už savaitės, tad prioritetas dabar yra kitur“, – kalbėjo strategas.

Specialistas taip pat pridūrė, jog jo vadovaujamai ekipai nepavyko demonstruoti sau palankaus krepšinio.

„Šį vakarą „Anadolu Efes“ žaidė kaip „Anadolu Efes“, o „Fenerbahče“ žaidė ne kaip „Fenerbahče“. Nežaidėme savo krepšinio. Galbūt savaitės laiko pertrauka iki rungtynių mus išmušė iš ritmo, galbūt kažkokie kiti dalykai“, – teigė Š. Jasikevičius.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją