M. Grigonis buvo vienas pagrindinių žaidėjų „Panathinaikos“ rikiuotėje praėjusiame sezone ir manoma, jog taip pat bus ir šiais metais. Pats lietuvis tikisi, kad praėjusius metus ir neramią vasarą pavyks pamiršti, o šiame sezone versti naują puslapį.

„Tikiuosi, kad viskas bus geriau nei praėjusiais metais“, – atvirai pasakė buvęs žalgirietis „Eurohoops“ portalui.

Kol kas lietuvis dėl ateinančio sezono jaučiasi labai optimistiškai ir džiaugiasi turėdamas šansą padėti „Panathinaikos“ klubui sugrįžti į Eurolygos elitą.

„Dar yra anksti, Eurolygos sezonas neprasidėjo, tad visi gali sakyti, kad planuoja laimėti viską, tačiau kai mes šiais metais tai sakome, tai jaučiasi daug tikriau, gyviau“, – sakė M. Grigonis.

„Dabar judu į priekį, diena po dienos. Labai lengva sakyti, kad mes viską laimėsime ir visus nugalėsime, tačiau Eurolyga yra labai konkurencinga – jei nori laimėti titulą, turi paaukoti labai daug. Pas mus, atrodo, kad labai sparčiai auga pasitikėjimas vieno kitu, tarp mūsų geras ryšys.

Krepšinis gi komandinis sportas, tad visi turi žaisti ir kažką atiduoti. Prie mūsų prisijungė keletas garsių vardų ir lūkesčiai tikrai aukšti. Pasaulis tai supranta, tad nori iš mūsų aikštelėje matyti daugiau“, – pasakojo lietuvis.

Tai bus pirmas kartas, kai Marius Grigonis žais su vienu geriausių ir garsiausių trenerių Eurolygoje – Erginu Atamanu. Turkas su Stambulo „Anadolu Efes“ yra laimėjęs net du stipriausios Europos krepšinio lygos titulus. Antrą sezoną Atėnuose žaisiantis lietuvis pripažino, jog naujasis treneris yra savotiško būdo. Lietuvis taip pat neslėpė, jog yra pasiruošęs žaisti bet kurioje pozicijoje, svarbu, kad gautų žaisti.

Per šešias kontrolines rungtynes su „Panathinaikos“ M. Grigonis rinko po 11,5 taško. Praėjusiame Eurolygos sezone jis rinko po 8,1 taško, atkovojo po 1,6 kamuolio ir išdalino po tiek pat rezultatyvių perdavimų.

Pirmosios „Panathinaikos“ rungtynės Europos pirmenybėse – spalio 6 dieną prieš žūtbūtinius priešus, Pirėjo „Olympiakos“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją