Didelio ažiotažo susilaukė epizodas pačioje rungtynių pabaigoje, kuomet nebuvo užfiksuota pražanga prieš „Šiaulių“ krepšininką Shaquille'ą Keithą.

Dėl šios situacijos Saulės miesto klubas pateikė protestą.

„Jaučiamės apvogti, parašėme protestą, aišku, žinau, tie protestai nieko nekeičia. Tik nepagalvokite, kad mes čia verkiame, verkšlename. Mums tai buvo kertinės rungtynės, nesakau, kad nebeturime galimybių, bet tai buvo labai svarbus mačas dėl to, ar dar realiai galime kabintis į atkrintamąsias“, – nusivylimo po rungtynių neslėpė šiauliečių treneris Žydrūnas Urbonas.

„Tai – tūkstantis, 10 tūkstančių ar milijonas procentų nesportinė pražanga. Ta prasme jis traukė kamuolį, Larsonas jam užsikabino, nebuvo jokio žaidimo į kamuolį. Keithas, jūs įsivaizduokite, atvažiuoja traukinys, o tu bandai iš perono atimti kamuolį. Jis bandė kelti kamuolį, bet tiesiog negalėjo, nes pasikabino žmogus ir griuvo į užribį, jokio švilpuko“, – tęsė strategas.

Tuo metu ši pergalė Jonavos klubui praktiškai užtikrino vietą tarp aštuonių stipriausiųjų.


Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją