Pirmojo kėlinio 6-ąją minutę J. Shurna nuskubėjo į greitą puolimą, o jį pražanga sustabdė metimą blokuoti bandęs Jonas. 26-erių metų „Valencia Basket“ puolėjas itin nesėkmingai krito ant parketo – jis nusileido tiesiai ant dešinės rankos ir liko gulėti skausmo perkreiptu veidu.

Epizodo video galite pasižiūrėti čia.

Skausmas buvo toks stiprus, kad J. Shurna į rūbinę teko lydėti keliems komandos atstovams. Praktiškai iš karto tapo aišku, kad trauma – labai rimta, o netrukus tai patvirtino medikų atlikti tyrimai. J. Shurnai lūži dešinė ranka.

Puolėjui baigtas ne tik šitas sezonas – 206 cm ūgio krepšininkui trečiadienį bus atlikta operacija, beveik neabejojama, kad jis praleis ir kito sezono startą.

Šį sezoną J. Shurna per rungtynes Ispanijos čempionate vidutiniškai rinko 6,6 taško ir atkovojo po 1,8 kamuolio, aikštėje praleisdamas po 17 minučių.

Valensijos komandos gretos netekus J. Shurnos gerokai praretėjo. Vienintelė menka paguoda „Valencia Basket“ ekipai – efektinga pergalė 87:86, kurią šeimininkams paskutinėmis sekundėmis fantastišku dvitaškiu išplėšė Guillemas Vivesas.

Po šio mačo Ispanijos čempionato pusfinalio serijoje „Valencia Basket“ atsilieka 1-2, tačiau beveik neabejojama, kad ketvirtosios Valensijoje vyksiančios rungtynės pusfinalyje bus paskutinės – „Real“ komandos atsarginių suolas yra gerokai ilgesnis.

Pergalingas G. Viveso metimas:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)