„Barca“ laimėjo kovą dėl atšokusių kamuolių (41-32), atliko kiek daugiau rezultatyvių perdavimų (15-13), bet prastai pataikė baudos metimus (18/26, 69 proc. – 21/24, 88 proc.) ir dažniau klydo (12-8).

As.com pažymi, kad po pralaimėjimo spaudos konferencijoje Š. Jasikevičius laikėsi gana ramiai.

Anot stratego, jam aiškios nesėkmės priežastys: rungtynės pralaimimos dėl koncentracijos stokos, ne laiku padarytų pražangų, o už tai varžovai baudžia baudų metimais.

„Atsakomybė už tai tenka man. Negaliu priversti komandos pasikeisti, sėkmingai užbaigti rungtynių, išlaikyti koncentraciją.

Sveikinu Malagos komandą ir strategą Iboną Navarro su pergale. Nesugebėjau įdiegti komandai, kad tai finalas. Negaliu priversti žaidėjų „uždaryti“ rungtynes.

Daugelį akimirkų buvome labai geri, nežinau, ar dominavome, bet kontroliavome rungtynes. Negalima tiek daug suklysti ketvirtame kėlinyje. Nusibodo žodis „atiduoti“, mes jį dažnai kartojame.

Pralaimėjome ir Supertaurę, nes lemiamais momentais padarėme per daug klaidų. Dabar taurės turnyre – vėl tas pats. Reikia „uždaryti“ tokias rungtynes, daug ką darėme gerai, bet...“, – nusivylimo neslėpė strategas.

Nugalėtojus į priekį vedė Dario Brizuela ir K. Perry, atitinkamai pelnę 27 ir 22 taškus.

„Paskutiniame ketvirtyje mes leidome atlikti 15 laisvų metimų. Dėl to kaltinu save, daug kalbame, daug kartų sakiau, kad negaliu priversti mūsų išspręsti tai, ką darome blogai“, – kalbėjo Š. Jasikevičius.

„Turime susėsti su vaikinais ir pažvelgti į šią situaciją. Mano pokalbis su jais bus labai panašus į tą, kuris yra dabar. Negalime žengti kito žingsnio, kad galėtume judėti į priekį ir tobulėti“, – pridūrė „Barcos“ strategas.


Pusfinalyje Malagos ekipa šeštadienį susigrums su Madrido „Real“ krepšininkais. Tai paaiškėjo po atkaklių mačų ketvirtadienį.

„Real“ ketvirtfinalyje 86:85 (21:13, 20:21, 22:24, 23:27) palaužė „Valencia“ ekipą.

Penktadienį dėl vietos pusfinalyje tarpusavyje žais „Tenerife“ ir „Gran Canaria“ bei Badalonos „Joventut“ ir Vitorijos „Baskonia“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)