Svečiai taikliau atakavo tiek iš dviejų taškų zonos (19/34 – 14/34), tiek iš toli (13/26, 50 proc. – 8/24, 33,3 proc.), atliko triskart daugiau rezultatyvių perdavimų (24 – 7) bei geriau kovojo dėl atšokusių kamuolių (38 – 26).

Š. Jasikevičius liko patenkintas komandos žaidimu.

„Kaip ir pirmoje rungtynių pusėje, taip ir po pertraukos vienus dalykus atlikome gerai, kitus – prasčiau. Puolime radome variantų ir išlikome labai solidūs gynyboje, bet per daug taškų atidavėme nuo baudų metimo linijos“, – po dvikovos pastebėjo Š. Jasikevičius.

„Susitvarkę su sezono pradžia turime būti laimingi pasiekę šią pergalę“, – pridūrė „Barcos“ strategas.

Rungtynių naudingiausiu žaidėju pripažintas Alexas Abrinesas, pelnęs 14 taškų, akcentavo po pertraukos įgytą pranašumą.

„Žaidėme gerą krepšinį, taškus pelniau komandos draugų dėka. Manau, gerai dalinomės kamuoliu, ypač trečio kėlinio pradžioje, pasiekėme 10-ies taškų persvarą ir sugebėjome ją išlaikyti iki rungtynių pabaigos“, – teigė vienas pergalės kalvių.

Ekipos naujokas, čekas Tomašas Satoransky pabrėžė komandos progresą.

„Atlikome gerą darbą, neleidome varžovams pasižymėti iš toli, kurioje netrūksta gerų snaiperių. Trečiame kėlinyje patys pataikėme iš toli ir neleidome varžovams grįžti į rungtynes. Tai arena, kurioje sunku laimėti“, – tvirtino „Barcos“ naujokas.

„Barcelonos“ pranašumą pripažino „Bayern“ vedlys Andrea Trinchieri.

„Pirmoje mačo pusėje žaidėme gerai, bet po pertraukos varžovai buvo kur kas stipresni ir mums nepavyko prilygti jų demonstruotam krepšiniui.

Jie nusipelnė pergalės. Turėjome geras 22-i minutes, bet to nepakako“, – pripažino „Bayern“ strategas A. Trinchieri.

Ketvirtadienį Šarūno Jasikevičiaus ir „Barcelonos“ laukia pilnutėlė Kauno „Žalgirio“ arena.

„Žalgirio“ ir „Barcelonos“ dvikova ketvirtadienį – nuo 20 val.



Standings provided by Sofascore



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją