Ketvirtadienį naujai atidarytoje arenoje Lione prireikė net dviejų pratęsimų, kad Miuncheno „Bayern“ (4-6) atstovai 101:100 (22:18, 15:22, 14:20, 23:14; 14:14; 13:12) palaužtų Vilerbano ASVEL kolektyvą (2-8).

Pergalę bavarams atnešė buvęs žalgirietis Nielsas Giffey'us, antrojo pratęsimo pabaigoje įmetęs vieną baudą iš dviejų.

Panašu, kad būtent dėl sušvilptos pražangos prieš N. Giffey ginčijosi G. Pozzecco. Ši buvo skirtas Joffrey Lauvergne’ui, puolusiam krepšį ir įsirėžusiam į vokietį. Teisėjai ilgai peržiūrėjo šį epizodą, bet galiausiai liko prie originalaus sprendimo.

Likus žaisti 2,1 sek. N. Giffey pataikė vieną baudos metimą, o ASVEL po minutės pertraukėlės atsakė netaikliu Timothe Luwawu-Cabarroto metimu.

Vis tik teisėjai nebuvo linkę klausytis italo priekaištų.

„Bayern“ į priekį vedė Leandro Bolmaro (8 rez. perd.) ir Devinas Bookeris, atseikėję po 16 taškų. Jiems sėkmingai talkino Serge'as Ibaka ir N. Giffey'us, sukratę po 14 taškų.

Prancūzijos kolektyvui po 21 tašką pasiūlė J. Lauvergne’as ir Mike'as Scottas (5/8 tritaškiai), 20 – T. Luwawu-Cabarrot, 19 – Parisas Lee (7 rez. perd.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją