E. Messina po dvikovos užsiminė apie galimybę pasitraukti, jei tai leistų pažadinti komandą.

„Šis mačas privertė mus galvoti, jog grįžome 2,5 metų atgal, kuomet Eurolygoje užėmėme 13-ą vietą. Komanda visada demonstruodavo charakterį ir nusiteikimą, koks yra reikalingas „Olimpia“ klubui.

Žinoma, už tai aš esu atsakingas. Jei komanda žaidžia be ugnelės, jaučiuosi atsakingas už tai, jog subūriau komandą, kuri dėl kokių nors priežasčių nėra sėkminga žaisdama kartu.

Vienintelis dalykas, kurį, manau, galiu padaryti, tai pabandyti užkurti komandą, iš pradžių Italijos lygoje, vėliau – ir Eurolygoje.

Jei ir toliau taip žaisime, aš keliausiu pas klubo savininką p. Giorgio Armani ir pasakysiu, kad reikia ieškoti kito žmogaus, kuris galėtų vadovauti šiai komandai“, – po dvikovos kalbėjo E. Messina.

Milano klubas su trimis pergalėmis ir 6-iais pralaimėjimais užima 15-ą vietą.

Lengva „Olimpia“ ekipai nebus ir ketvirtadienį, kuomet E. Messinos auklėtiniai namuose priims Eurolygos lyderę Stambulo „Fenerbahče“.


Standings provided by Sofascore



Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją