Lietuvių automobilis į avariją pateko Tenerifės saloje, netoli Santa Cruzo miesto.

„Prasitęsė atostogos, normaliai judėti negaliu“, – nelinksmai juokavo V. Chomičius. Pasak jo, avarija įvyko autostradoje, bekylant į nedidelę įkalnę. „Jei leistumėmės nuo kalno, būtume matę, kas vyksta priekyje. Dabar pastebėjau, kad priešais mus automobilis po truputį stabdo.

Mūsų greitis nebuvo didelis, apie 110 km per val. Stabdžio pedalo neatleidau, kol galiausiai prieš mus mašina sustojo, aš taip pat įjungiau avarines šviesas ir sustojau. Pažiūrėjau į veidrodėlį ir matau, kad viskas – bus smūgis.

Taip rėžėsi, kad iš vidurinės juostos atsidūrėme kraštinėje per dešimt metrų į priekį. Viskas aptemo staiga, bet netrukus atgavau sąmonę. Dar pamenu, kad veikė variklis, užgesinau jį, bet iš automobilio nieko neliko.

Pirma žmona išlipo iš mašinos, pradėjome patys vaduotis iš jos, iškart iškėlėmę dviejų su pusės metų mažylę iš automobilio. Laimei, greitosios pagalbos ekipažas važiavo priešais, iškart apsisuko ir visus mus paėmė“, – apie nelaimę portalui DELFI pasakojo 58-erių V. Chomičius.

Lietuviai buvo skubiai išgabenti į Santa Kruzo ligoninę. Jų gyvybei pavojus negrėsė, tačiau avarija atsipirko lūžiais ir smarkiais sutrenkimais. V. Chomičiui lūžo keturi šonkauliai bei šiek tiek pažeistas stuburas.

Ačiū dievui, visi gyvi, sveikstame, viskas gerai“, – pokalbį užbaigė V. Chomičius. Pasak jo, visus iš ligoninės paleido šios savaitės pradžioje pirmadienį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)