Dėl vietos įkrintamosiose vis dar kovojantys Valensijos krepšininkai ketvirtadienį šią užduotį apsunkino maksimaliai – namie 39 taškais buvo mindoma vienų iš turnyro autsaiderių Vilerbano ASVEL ir galiausiai krito 69:98.

Vienu metu „Valencia“ atkarpą varžovams pralaimėjo net 0:25.

Po šios nesėkmės ispanų klubo šansai patekti į įkrintamąsiais – mikroskopiniai. Jiems paskutiniame ture išvykoje reikės ne tik solidžiai pranokti Belgrado „Partizan“, bet ir laukti dviejų Stambulo „Anadolu Efes“ pralaimėjimų sezono finiše.

Po ASVEL pažeminimo vietiniai sirgaliai nušvilpė savo palaikomą ekipą, o penktadienį pranešta, kad atleidžiamas 44-erių A. Mumbru. Buvęs žaidėjas klube dirbo nuo 2022-2023 m. sezono.

„Valencia“ sezoną pradėjo įspūdingai – penkiomis pergalėmis per pirmus šešis turus, bet vėliau žaidimo kreivė smuko žemyn. Per paskutinius dešimt turų ji laimėjo vos dukart ir dabar žengia tryliktoje vietoje.

Ispanijos čempionate „Valencia“ su 16 pergalių ir 11 nesėkmių – septinta.

Klubo vairą iki sezono pabaigos turėtų perimti Xavieras Albertas, treniruojantis Valensijos komandą trečioje Ispanijos lygoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją