„Būna ir taip, kad varžybos pralaimimos per 0,8 sekundės. Rungtynės buvo gražios žiūrovams, tačiau nervingos mums. Gaila, kad dar ir pabaiga ne mūsų nauda susiklostė. Nemėgstu ieškoti kaltų, nors, aišku, per paskutinę vilniečių ataką gynyboje turėjome pasikeisti, taip tarėmės, bet nepasikeitėme“, – po rungtynių, kurias „Neptūnas“ „Lietuvos rytui“ pralaimėjo rezultatu 86:87, nedaugžodžiavo K. Maksvytis.

Jis pabrėžė, jog pralaimėjimo priežasčių reikia ieškoti ne paskutinėje varžybų sekundėje, o visose rungtynėse. „Ką reiškia pralaimėti vienu tašku? Tai reiškia, kad per varžybas turėjome būti viena ataka geresni ir nebūtume pralaimėję“, – tvirtino K. Maksvytis.

Jis tikino, jog yra patenkintas komandos žaidimu ir bandys pakartoti Lietuvos krepšinio lygoje jau sukurtą „Neptūno“ scenarijų, kai klaipėdiečiai pralaimėjo namuose, tačiau „Lietuvos rytą“ įveikė išvykoje.

„Esu laimingas, kad laimėjome, tačiau tikrai nesu patenkintas komandos žaidimu. Mums trūko koncentracijos. Mes negalime leisti varžovams diktuoti savo taisyklių, taip dažnai taikliai atakuoti iš toli. Dar turime augti“, – tvirtino M. Nicola.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)