„Žalgirio“ sąskaitoje po 6 rungtynių – dvi pergalės ir keturios nesėkmės. Tuo metu „Brose Baskets“ sąskaita po šešių turų kol kas tuščia.

Tačiau J. Plaza nelinkęs nuvertinti varžovų. „Brose Baskets“ gretose rungtyniauja antras pagal rezultatyvumą Eurolygos žaidėjas Bostjanas Nachbaras, per rungtynes pelnantis po 17,63 taško.

„Reikia suprasti, kad laukia sudėtingos rungtynės su pavojingu varžovu. Jei mes nepakankamai gerbsime varžovus galime sulaukti problemų. Vokietijos klubo gretose – vienas rezultatyviausių Eurolygos žaidėjų. Taip pat pavojingas Casey Jacobsenas. Taip pat jie turi vieną geriausių kovotojų Eurolygoje dėl atšokusių kamuolių Maiką Zirbesą (5,44 per rungtynes, 12 vieta Eurolygoje – DELFI). Jie pakankamai stiprūs savo aikštėje, todėl nebus taip paprasta, kaip žiūrint į statistiką“, - sako J. Plaza.

„Nuotaikos geros, viskas gerai. Ruošiamės labai svarbiam mačui ir bus labai sunku žaisti išvykoje, nes jie namuose labai gerai žaidžia. Mes stengiamės apie įvairias problemas negalvoti ir dirbti savo darbą“, - prieš išvyką į Bambergą teigė „Žalgirio“ kapitonas Paulius Jankūnas.

Nors „Žalgirį“ pastaruoju metu užgriuvo eilė problemų, kauniečiai tikina, kad panikos nėra, o iš Vokietijos stengsis grįžti su pergale.

„Kaip visuomet mes didžiausią dėmesį skiriame savo žaidimui. Galbūt rungtynių baigtis spręsis paskutiniame kėlinyje. Bet kokiu atveju, mes važiuojame į Vokietiją parsivežti pergalės“, - sako treneris iš Ispanijos.

„Atmosfera komandoje labai gera. Aišku, tokie dalykai ne į gerą, bet kol kas viskas gerai. Visi žaidėjai nusiteikę optimistiškai ir per daug į tą dalyką dėmesio nekreipia. Aišku, tai neramina, bet panikos tikrai nėra. Galiu tai pasakyti“, - teigia P. Jankūnas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)