Būtent šie du krepšininkai buvo vieni iš pagrindinių čempioniškos 2004-ųjų „Pistons“ komandos pergalių kalvių.

2003-2008 metais „Pistons“ buvo viena geriausių NBA komandų – jie net šešis kartus nužygiavo iki Rytų konferencijos finalo, du kartus pateko į finalą ir 2004-taisiais tapo čempionais.

Vidurio puolėjas B. Wallace‘as buvo pagrindinis „Pistons“ ramstis gynyboje – jis net keturis kartus buvo išrinktas geriausiu lygos besiginančiu žaidėju. Tuo metu Ch. Billupsas buvo neabejotinas komandos lyderis, finale pripažintas naudingiausiu žaidėju.

39-erių metų Ch. Billupsas „Pistons“ komandoje iš viso praleido sepynerius metus. Per savo 17 metų karjerą įžaidėjas vidutiniškai pelnydavo po 15,2 taško ir atlikdavo po 5,4 rezultatyvaus perdavimo.

41-erių metų B. Wallace‘as Detroito klubui atstovavo devynerius metus. Vidurio puolėjas NBA praleido 16 metų, per kuriuos įmesdavo po 5,7 taško, atkovodavo po 9,3 kamuolio ir blokuodavo po 2 metimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)