Dvikovos pradžioje svečiai iš Lietuvos it peiliu sviestą skrodė vokiečių gynybą, o pastariesiems krepšys buvo lyg užrištas.

Įpusėjus pirmam ketvirčiui „Towers“ atsitokėjo, bet niekaip nepajėgė priartėti prie pabėgusių varžovų – skirtumas nuolat balansavo ties dviženklės zonos riba.

Lyderio Rasheedo Sulaimono dėl čiurnos traumos šį mėnesį netekę „Wolves“ dosniai dalinosi kamuoliu – dar iki pertraukos pasižymėti spėjo 9 krepšininkai, o galiausiai be taškų neliko visi dešimt, registruotų rungtynėms.

Dėl karo Izraelyje maču mažiau už konkurentus sužaidusi Vilniaus ekipa atkovojo 45 kamuolius, iš jų 17 – puolime.

Labiausiai prie to prisidėjo 12 atšokusių kamuolių sugriebęs ir dvigubą dublį surinkęs Regimantas Miniotas, kuris buvo naudingiausias nugalėtojų gretose.

„Towers“: Markas Hughesas 14, Vincentas Kingas 13, Sethas Hinrichsas 11, Williamas Christmasas 8 (9 atk. kam.);

„Wolves“: Kristupas Žemaitis, Džordže Gagičius ir Tre'Shawnas Thurmanas – po 14, Regimantas Miniotas 10 (12 atk. kam.), Christianas Mekowulu ir Eigirdas Žukauskas – po 7.

Kęstučio Kemzūros auklėtiniai praėjusią savaitę neįstengė pratęsti pergalių serijos ir namuose 79:93 krito prieš Venecijos „Umana Reyer“ (Italija).

Tuo metu vokiečiai kaip tik atidarė pergalių sąskaitą, išvykoje laimėję 86:83 ir turnyro lentelės dugne palikę Liublianos „Cedevita Olimpija“ (Slovėnija).

Kitą savaitę „Wolves“ savoje arenoje priims Londono „Lions“ (Didžioji Britanija).



Standings provided by Sofascore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją