Serijoje iki trijų pergalių turkai pirmauja 1:0. Antrosios serijos rungtynės balandžio 26 vėl vyks Monake.

Pirmoje rungtynių pusėje dominavo šeimininkai, kurie beveik įpusėjus antrajam kėliniui susikrovė 14 taškų pranašumą (34:20).

Visgi Stambulo ekipa išsitraukė netikėtą Nathano Sestinos kozirį, kuris surinko 8 taškus, o „Fenerbahče“ į pertrauką žengė su vienženkliu deficitu (37:46).

Po N. Sestinos trečio tritaškio ir Marko Guduričiaus dvitaškio su pražanga svečiai prisivijo „Monaco“ klubą (51:52).

Lygi kova tęsėsi visą trečiąjį ketvirtį, o jį uždarė Nickas Calathesas pataikęs metimą beveik iš aikštės vidurio (61:60).


Lemiamame kėlinyje savo lyderystę pradėjo rodyti „Monaco“ gynėjai – Mike'as Jamesas, Jordanas Loydas ir Elie Okobo, kurie leido monegaskams atitrūkti (72:63).
Intrigą rungtynėse išlaikė keturi Nigelo Hayeso-Daviso taškai, bet „Monaco“ atsakydavo tuo pačiu (74:67).
„Fenerbahče“ dar kartą atsitiesė. Tyleris Dorsey smeigė du tritaškius, o po M. Gudurčiaus tašku komandas skyrė vėl taškas (76:75).

Galop Š. Jasikevičiaus auklėtiniams pavyko persverti rezultatą savo naudai. N. Calathesas pataikė dvitaškį, o N. Hayesas-Davisas taškais su pražanga padidino „Fenerbahče“ persvarą iki 4 taškų (80:76).

Prasidėjus paskutinei ketvirto kėlinio minutei, Jaronas Blossomgame'as pataikė tritaškį, o Alpha Diallo baudų metimais rezultatą ir vėl persvėrė monegaskų naudai (81:80).

N. Calathesas išlygino rezultatą, o lemiamas metimas priklausė Marko Guduričiui, bet jo prasiveržimas buvo nesėkmingas ir komandos stojo į pratęsimą (81:81).

Pratęsimo kontrolė priklause svečiams iš Turkijos. Sėkmingą atkarpą sužaidę Š. Jasikevičiaus auklėtiniai įgijo 8 taškų persvarą, kurios neiššvaistė per likusį laiką.

Nugalėtojams Nigelas Hayesas-Davisas pelnė 19 taškų, Nickas Calathesas surinko 17, Nathanas Sestina pridėjo 16 taškų.

„Monaco“ gretose Donatas Motiejūnas per beveik 21 minutę pelnė 12 taškų (1/1 dvit., 2/4 trit., 4/6 baud.), atkovojo 3 kamuolius, atliko 2 rezultatyvius perdavimus ir surinko 14 naudingumo balų.

Rezultatyviausiai rungtyniavo Elie Okobo su 19 taškų, Mike'as Jamesas ir Jordanas Loydas surinko po 16.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją