Su „Žalgirio“ marškinėliais pirmą kartą žaidė komandos naujokai – Nazas Mitrou-Longas, Brady Manekas ir Danielius Lavrinovičius.

„Žalgiriui“ vadovavo Kazį Maksvytį pavaduojantys Tautvydas Sabonis ir Gintaras Krapikas.

Pirmuosius Lietuvos čempionų taškus pasiruošimo cikle taikliu dvitaškiu nuo lentos pelnė Kevarriusas Hayesas, baudų metimais taškus rinko Edgaras Ulanovas ir Danielius Lavrinovičius, o savo taškų sąskaitą dvitaškiu atsidarė ir po ilgos pertraukos į rikiuotę grįžęs Keenanas Evansas – 7:6.

Dar du taškus baudos aikštelėje įsirašė K. Hayesas, Nazas Mitrou-Longas du kartus iš eilės taikliai metė iš toli, o kėlinį užbaigė sėkmingai nugara į krepšį sužaidęs Laurynas Birutis – 17:12.

Antrame kėlinyje du tritaškius pataikė Arnas Butkevičius, L. Birutis įdėjo iš viršaus, dvitaškiu pasižymėjo K. Hayesas, o trečią savo tritaškį smeigė N. Mitrou-Longas – 30:17. Greitą ataką lengvais taškais užbaigė Dovydas Giedraitis, nugara į krepšį rezultatyviai sužaidė K.Hayesas, keturis taškus iš eilės surinko E.Ulanovas, D.Lavrinovičius pataikė tritaškį iš kampo, o beveik su antrojo kėlinio sirena tritaškį smeigė ir E. Ulanovas – 44:30.

Po pertraukos dvitaškius pridėjo K. Evansas ir E. Ulanovas, dviem tolimais metimais pirmuosius savo taškus pelnė Brady Manekas, iš toli taip pat taikliai metė ir N. Mitrou-Longas – 57:32. Iš po krepšio taškus rinko L. Birutis ir K. Hayesas, o A. Butkevičius neklydo prie baudų metimo linijos ir dvitaškiu užbaigė greitą ataką – 65:38.

Vidutinio nuotolio metimu pasižymėjo Lukas Lekavičius, du taškus iš po krepšio pelnė Dovydas Butka, dviejų taškų vertės metimą pataikė B. Manekas, o E. Ulanovas smeigė tritaškį – 74:49. Tritaškį baigiantis atakos laikui įmetė N.Mitrou-Longas, dvitaškiu su varžovo pražanga pasižymėjo D.Lavrinovičius, nelengvus du taškus įsirašė E. Ulanovas, o dvikovą A. Butkevičius užbaigė aštuoniais taškais iš eilės – 90:57.

„Žalgiris“: A. Butkevičius 18 (4/4 trit.), E. Ulanovas 15 (6 rez. perd., 2 per. kam.), N. Mitrou-Longas 15 (5 rez. perd., 5/8 trit.), K. Hayesas 10 (5 atk. kam., 2 per. kam., 3 blk.), B. Manekas 8 (5 atk. kam.), D. Lavrinovičius 8 (5 atk. kam.), L. Birutis 6 (6 atk. kam.), K. Evansas 4, L. Lekavičius 2 (2 per. kam.), D. Giedraitis 2, D. Butka 2, N. Montvila 0 taškų

„7bet-Lietkabelis“: M. Varnas 10, A. Hadžibegovičius 10 taškų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją