Klaipėdiečiams koją pakišo tragiška rungtynių pradžia. Svečiai per pirmas 12 minučių sukrapštė vos 5 taškus, kuomet užsivedę graikai į „Neptūno“ krepšį įmetė 31 tašką.

„Neptūnui“ bent kažkiek priartėti pavyko tik trečio kėlinio viduryje, kuomet Donatas Zavackas pataikė du tritaškius iš eilės, tolimą metimą pridėjo ir Danielis Ewingas, ir „Aris“ pranašumas sumažėjo iki 15 taškų (50:35).

Vis dėlto netrukus šeimininkai surengė 8:0 spurtą ir galutinai palaidojo visas „Neptūno“ viltis (58:35).

„Neptūno“ prastas žaidimas atsispindėjo ir statistikos grafose. Svečiai pataikė tik 41 proc. mestų dvitaškių (12/29), 36 proc. tritaškių (9/25) ir 50 proc. baudų (7/14).

Klaipėdiečiai taip pat pralaimėjo kovą dėl atšokusių kamuolių (23 prieš 35) bei atliko mažiau rezultatyvių perdavimų (13 prieš 19).

Šiame mače klaipėdiečiams padėti dar negalėjo klubo naujokas Trentas Plaistedas. Buvęs Kauno „Žalgirio“ aukštaūgis prie komandos treniruočių prisijungs penktadienį.

Kitą savaitę uostamiesčio komanda namie susitiks su Berlyno ALBA krepšininkais.

„Aris“: Okaro White‘as 19, Jerelas McNealas 18, Theodoros Zaras ir Dominicas Watersas po 9, Jamelle‘as Haginsas 8.

„Neptūnas“: Danielis Ewingas 13, Martynas Mažeika ir Gilvydas Biruta po 11, Harvey Grantas 8.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (79)