Už uždarų durų Kalnapilio arenoje vykusias rungtynes geriau pradėjo svečiai, kurie pirmavo po pirmojo kėlinio (23:30). Antrajame ketvirtyje Panevėžio komandai pavyko pagerinti gynybą ir sumažinti deficitą iki ilgosios pertraukos (40:44).

Fiška kova tęsėsi ir antroje rungtynių dalyje ir po kietos kovos mačas galiausiai baigėsi lygiu rezultatu 86:86.

„7bet-Lietkabelio“ gretose po 16 taškų surinko Liutauras Lelevičius ir Gediminas Orelikas, Nikola Popovičius pridėjo 14, Martynas Varnas – 11, Alenas Hadžibegovičius – 10, Nikas Stuknys – 6, Jonathanas Davisas – 5, Vytenis Lipkevičius ir Džiugas Slavinskas – po 4 taškus.

Kontrolinių rungtynių seriją panevėžiečiai žais be Filipinuose Lietuvos rinktinei atstovaujančių Gabrieliaus Maldūno ir Deivido Sirvydžio. Komandai taip padėti negalėjo dėl traumos nerungtyniavęs Dovis Bičkauskis, „7bet-Lietkabeliui“ atstovavo su komanda besitreniruojantis Domantas Vilys.

Rugpjūčio 29 d. (antradienį) panevėžiečiai keliaus į Mažeikius, kur lauks dvikova su Lietuvos čempionate debiutuosiančiu „M Basket-Delamode“ klubu, o rugsėjo 2 d. vyks į Pasvalį rungtynėms su „Pieno Žvaigždėmis“.

Pirmąją progą išvysti Panevėžyje žaidžiantį „7bet-Lietkabelį“ gerbėjai turės rugsėjo 10-11 d. – Kalnapilio arenoje bus surengtas tradicinis Raimundo Sargūno taurės turnyras, kuriame be panevėžiečių taip pat dalyvaus Vilniaus „Rytas“, Pernu „Parnu Sadam“ ir Tartu „Ulikool“ (abi
Estija).

Bilietų prekyba į Raimundo Sargūno vardo turnyrą startuos artimiausiu metu, į visas ketverias rungtynes galios „7bet-Lietkabelio“ 2023-24 m. sezono narystės.