Rungtynėse, kurias tiesiogiai bus transliuojamos „Žalgiris Insider“ prenumeratoriams, „Žalgiriui“ vadovaus Kazį Maksvytį pavaduojantys Tautvydas Sabonis ir Gintaras Krapikas. Specialistai į rotaciją jau galės įtraukti ir K.Evansą, kuris atsigavo po sausio mėnesį Eurolygos rungtynėse patirtos Achilo sausgyslės traumos.

Su „Žalgirio“ marškinėliais pirmą kartą pasirodys komandos naujokai – Nazas Mitrou-Longas, Brady Manekas ir Danielius Lavrinovičius. Komandai susitikime padės ir praėjusį sezoną žaidę krepšininkai: kapitonas Edgaras Ulanovas, Lukas Lekavičius, Arnas Butkevičius, Laurynas Birutis, Dovydas Giedraitis ir Kevarriusas Hayesas.

Komandos sudėtyje bus ir „Žalgirio“ dublerių komandos žaidėjai: Dovydas Butka, Nedas Montvila ir Mantas Laurenčikas.

Susitikimą su Panevėžio klubu žalgiriečiai žais už uždarų durų, o komandos rungtynes išvys tik stebintieji transliaciją„Žalgiris Insider“ platformoje. Joje bus transliuojamos ir antrosios „Žalgirio“ ikisezoninės rungtynės – rugsėjo 13 d., trečiadienį, nuo 14.30 val. su Rygos VEF klubu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją