Požiūrį įskiepijo tėvai


P. Jankūnas gimė 1984-aisiais Kaune – statybininko Almino ir vaikų darželio auklėtojos Reginos šeimoje. Kartu su juo Kalniečių mikrorajono daugiabutyje augo ir keliais metais jaunesnė sesuo Laura.

„Buvome eiliniai darbuotojai, bet tokie, kurie dirba. Tu nežiūri į stikliuką, tu nežiūri – kiek valandų, tu tiesiog dirbi. Žmona lygiai taip pat varė, kaip ir aš, o vaikai matė, iš kur ateina pinigai ir kiek vargo reikia įdėti juos uždirbant, jeigu nori gyvenime kažką turėti.

Nesvarbu, koks tas darbas – ar gatves šluoti, ar valyti, ar kažką kita daryti. Jeigu reikia, reiškia reikia – nesvarbu, ar 10, ar 14 valandų. Daryk taip, kad galėtum pasakyti, jog padarei“, – vaikams šeimoje skiepytą gyvenimo filosofiją apibūdina A. Jankūnas.

Pirmuosius treniruotėse įdėto darbo vaisius jo sūnus Paulius karu su pirma alga nuraškė dar būdamas 17-os, tačiau iki tol išstypusiam jaunuoliui teko nueiti nelengvą, užsispyrimu grįstą kelią.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)