34-erių gynėjas dar turėjo metus galiojančią sutartį su „Barcelona“, tačiau ši žaidėjo atstovams pranešė, kad ji yra nutraukiama.

Ispanijos žiniasklaida apie būsimas skyrybas skelbė jau kurį laiką, nurodydama, kad C. Higginso alga siekia 2 mln. eurų.

Jis prie „Barcelonos“ prisijungė 2019 metais, o prieš dvejus metus buvo išrinktas naudingiausiu Ispanijos pirmenybių žaidėjų. Pastaraisiais metais krepšininką kamavo įvairios traumos.

Amerikietis praėjusį sezoną Eurolygoje spėjo sužaisti 32 mačus, per kuriuos rinko 8,7 taško ir 8,8 naudingumo balo vidurkius.

C. Higginsas tapo antruoju katalonų žaidėjų, su kuriuo šie skiriasi dar nesibaigus kontraktui – kiek anksčiau ieškoti naujos komandos buvo liepta Nikola Mirotičiui, turėjusiam dar dvejų metų sutartį. Abi pusės santykius toliau aiškinsis teismuose.

Prieš artėjantį sezoną „Barcelona“ mažina biudžetą nuo 40 iki 27 mln. eurų, bet tai nesutrukdė sudaryti kelių skambių sandorių – komandą papildė Willy Hernangomezas, Joelis Parra ir Dario Brizuela.
Kita sezoną Katalonijos komandoje žais ir Rokas Jokubaitis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją