„Na tikrai galiu pasakyti, kad buvo vidutiniškos mūsų rungtynės. Galbūt mus slėgė varžovų autoritetas ar dar kas, kad buvome susikaustę. Varžovams leidome šeimininkauti savo aikštelėje, vėliau bandėme gražinti intrigą, buvo pavykę grįžti į rungtynes, bet antroje rungtynių pusėje iš mūsų pusės buvo tragikomiškų situacijų – metėme daug gerų, laisvų metimų iš patogių padėčių, bet juos prametėme. Toks yra krepšinis.

Varžovai mus pradėjo dar labiau spausti. Bandėme juos įveikti. Galbūt metėme per daug tritaškių ir jų nepataikėme. Tarp pralaimėjimo priežasčių būtų galima įvardinti ir tai, kad įsivėlėme į varžovų žaidimą. Buvo daug improvizacijos, besikeičiančių situacijų. Varžovams jautėsi labai gerai ir taip atidavėme jiems kontrolę. Žaidėjų prašiau, kad jie būtų labiau agresyvesni. Norėjau savo komandą matyti piktesnę. Galbūt kažkiek iš vėžių išmušė ir Gyčiui Masiuliiui skirta nesportinė pražanga“, – akcentavo K. Maksvytis.

Tačiau jis nelaidojo savo komandos šansų dėl patekimo į FIBA Čempionų lygos ketvirtfinalį.

„Dar šansų yra. Labai sunku žaisti Jeruzalėje. Kol dar turime šansų, tol kovosime“, – pabrėžė jis.

„Neptūno“ žaidėjas Lorenzo Williamsas teigė, kad visi neptūniečiai labai norėjo šios pergalės, tačiau galbūt tas didžiulis noras ir pakišo koją.

„Mes padarėme gerą darbą, kai antroje rungtynių pusėje panaikinome dviženklį skirtumą ir priartėjome iki 2 taškų. Grįžome į rungtynes, tačiau vėliau buvome šiek tiek per lėti ir mums nepavyko laimėti šių rungtynių“, – apgailestavo „Neptūno“ legionierius.

Iš „Hapoel“ ekipos labiausiai išsiskyręs – 17 taškų pelnęs – James Feldeine po rungtynių sakė, jog dvikova su „Neptūnu“ išties pareikalavo daug jėgų.

„Mes žinojome, kad ši komanda namuose žaidžia labai gerai, turi gerą trenerį, tad mums buvo labai svarbu aštuntfinalį pradėti pergale. Tai buvo sunkios, daug jėgų pareikalavusios rungtynės. Džiagiamės pergale“, – po dvikovos kalbėjo rezultatyviausias šio vakaro Izraelio ekipos žaidėjas.

Pasak „Hapoel“ ekipos trenerio, Izraelio krepšinio legendos Odedo Kattasho, iškovoti pergalę aštuntfinalio rungtynėse išvykoje yra gerai, tačiau darbas dar iki galo dar nėra neatliktas – reikia laimėti ir namuose.

„Neptūnas“ – gera komanda, turinti puikį trenerį. Buvo sunki kova, musm teko paplušėti. Išvykoje stengėmės kuo geraiu sužaisti, nes tai labai svarbu. Nusimato sunki kova ir kitą savaitę. Reikės paplušėti, lengva su „Neptūnu“ tikrai nebus“, – akcentavo „Hapoel“ strategas.

„Hapoel“ ekipa šį FIBA Čempionų lygos sezoną iškovojo jau tryliktąją pergalę. 12 iš 14 pergalių Izraelio atstovai iškovojo grupės varžybose.

Atsakomosios „Neptūno“ ir „Hapoel“ aštuntfinalio rungtynės Jeruzalėje vyks lygiai po savaitės, kovo 13-ąją (trečiadienį). Poros nugalėtoją lems geresnis taškų santykis. Taigi, „Neptūnui“, norint patektį į FIBA Čempionų lygos ketvirtfinalį, išvykoje prieš „Hapoel“ žvaigždyną reikia pergalės bent 13 taškų skirtumu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)