Vienu perspektyviausiu savo kartos aukštaūgiu laikomas N.Raupelis praėjusiais metais su Lietuvos 16-mečių rinktine tapo Europos čempionu.

„Džiaugiamės, kad Nedas prisijungia prie „Žalgirio“ jaunimo programos. Manome, kad jis turi daug potencialo ateityje žaisti aukštame lygyje. Žinoma, kaip ir kiekvienam jaunuoliui, tobulintinų dalykų – daug. Mes pasiruošę suteikti geriausias sąlygos jo tobulėjimui, o kiek aukštai jis kils, priklausys ir nuo paties Nedo pastangų ir noro“, – teigė Kauno „Žalgirio“ jaunimo programos vadovas Gediminas Navickas.

N.Raupelis jau atstovavo „Žalgiriui“ praėjusio sezono Eurolygos jaunimo turnyre. Kauno sporto halėje vykusiame finaliniame turnyre rungtyniaudamas prieš porą metų vyresnius varžovus jis pelnė po 5,2 taško, atkovojo po 3,2 kamuolio ir rinko po 7 naudingumo balus.

Trenerio Tomo Purlio auklėtinis tarp bendraamžių Moksleivių krepšinio lygoje demonstravo solidžią statistiką: rinko 12,9 taško, 9,9 atkovoto kamuolio, 2,5 rezultatyvaus perdavimo, net 3 blokų ir 22,5 naudingumo balo vidurkius.

Jis spėjo išbandyti jėgas ir Regionų krepšinio lygos B divizione. Rungtyniaudamas Vilniaus „Ryto-MRU“ komandoje prieš daug vyresnius varžovus jis rinko po 8,1 taško, po 8,7 atkovoto kamuolio, po 2,7 bloko ir po 15,6 naudingumo balo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją