Vokietijos žurnalistas Robertas Heuselis ir patikimas Izraelio leidinys „Walla Sport“ trimituoja, kad Lietuvos čempionai veda derybas su italu Andrea Trinchieri. Su 55-erių treneriu būtų sudarytas kontraktas šiam ir kitam sezonui.

Jeigu tai taptų tiesa, K. Maksvytis taptų jau šeštuoju Eurolygos treneriu, netekusiu darbo. Prieš tai permainų ėmėsi Bolonijos „Virtus“, Vitorijos „Baskonia“, Belgrado „Crvena Zvezda“, Vilerbano ASVEL ir Stambulo „Fenerbahče“.

„Žalgiris“ per paskutinius dešimt turų Eurolygoje laimėjo vos dukart. Tiesa, kauniečius šienauja traumos – žaisti negali Arnas Butkevičius, Brady Manekas ir Lukas Lekavičius.

A. Trinchieri šį sezoną pradėjo be darbo – prieš tai jis trejus metus treniravo Miuncheno „Bayern“ ir dukart ją atvedė į Eurolygos atkrintamąsias.

Italas buvo siejamas su Bolonijos „Virtus“ ir Stambulo „Fenerbahče“, bet darbo šiuose klubuose negavo.

K. Maksvytis „Žalgirį“ treniruoja antrą sezoną – praėjusį jis sensacingai klubą išvedė į atkrintamąsias, o Lietuvoje laimėjo Karaliaus Mindaugo taurę ir šalies pirmenybes.

Kita savaitė Eurolygoje – dviguba. Trečiadienį „Žalgiris“ vyks į Stambulą, kur lauks „Fenerbahče“ su Šarūnu Jasikevičiumi, o penktadienį namie pasitiks Roką Jokubaitį ir „Barceloną“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)