Prieš dvejus metus D. Nowtizki su Dalaso klubu buvo pasirašęs trejų metų trukmės ir net 25 mln. JAV dolerių vertės sutartį. Sutarties nutraukimas reiškia, kad krepšininkas atsisakys garantuoto 8,7 mln. JAV dolerių atlyginimo.

Visgi greičiausiai tai yra tik susitarimo su klubo savininku Marku Cubanu vykdymas – vokietis tokiu būdu susimažins atlyginimą. Galimybių, kad D. Nowitzki, Dalase žaidžiantis visą savo karjerą NBA – 18 metų – paliks „Mavericks“, yra nedaug. Jis jau anksčiau yra kalbėjęs, kad karjerą norėtų užbaigti būtent šioje ekipoje.

Sutartį su „Mavericks“ nutraukė ir Chandleris Parsonsas, taip pat tapsiantis laisvuoju agentu. Visgi jo situacija kitokia nei D. Nowtizkio. Pastarasis kaip tik siekia pasididinti savo atlyginimą – su klubu amerikietis buvo pasirašęs trejų metų ir 46 mln. JAV dolerių vertės sutartį.

Naujienų yra ir Hjustono „Rockets“ fronte. Sutartį su klubu nutraukė ir į kitą komandą greičiausiai kelsis D. Howardas. Nors Hjustono klubas aukštaūgį viliojo didesniu atlyginimu ir trenerio Mike‘o D‘Antoni pažadais suteikti svarbesnį vaidmenį, amerikietis „raketų“ gretose grečiausiai neliks.

Nutraukęs sutartį D. Howardas atsisakė 23,2 mln. JAV dolerių per 2016-2017 m. sezoną, tačiau manoma, kad su kitu klubu jis gali pasirašyti dar pelningesnę – 30 mln. JAV dolerių sutartį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją