N. Bezbradica Saulės mieste rungtyniavo nuo 2021 metų spalio mėnesio, o šiame sezone pelnęs bendraklubių pasitikėjimą buvo išrinktas ir komandos kapitonu.

„Norime padėkoti Nemo už sunkų nueitą kelią. Atvykęs į Šiaulius jis tapo svarbia dalimi bei ryškiai prisidėjo prie komandos istorinio patekimo į Karaliaus Mindaugo taurės finalo ketvertą bei sugrįžimo į LKL pusfinalį. Deja, bet traumos, kol kas, neleidžia jam sugrįžti į aukščiausią savo formą. Linkime Nemanjai kuo didžiausios sėkmės tiek asmeniniame gyvenime, tiek tolimesnėje krepšinio karjeroje“, – sakė klubo direktorius Donatas Slanina.

Pastaraisiais metais traumų kamuojamam krepšininkui balandžio mėnesį buvo atlikta pėdos operacija.

Šį sezoną Betsafe-LKL čempionate puolėjas vidutiniškai rinkdavo po 3 taškus ir pridėdavo po 1,3 atk. kamuolio. Tuo tarpu Citadele KMT per ketverias rungtynes N. Bezbradica įmesdavo po 3,8 taško bei atkovodavo po 2 kamuolius.

Į komandą paliekančio krepšininko vietą jau ieškomas papildymas, kurio sulaukti tikimasi artimiausiu metu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją