Lemiamą tritaškį per varžovo rankas paskutinę rungtynių sekundę paleido Willas Clyburnas, iš viso surinkęs 25 taškus ir atkovojęs 11 kamuolių.

20 taškų pridėjo Rodrigue Beaubois, 16 – Amadou M’Baye, o E. Atamano kritikos prieš tai susilaukęs Vasilije Micičius nerungtyniavo.

Šeimininkų neišgelbėjo 31 tašką surinkusio Ercano Osmani asmeninis benefisas.

Turnyro lentelėje „Anadolu Efes“ užima ketvirtą vietą (13/5), „Daruššafaka“ atsilieka dviem pozicijomis (8/10).

Primename, kad praėjusią savaitę Eurolygos čempionai tarptautiniame fronte įveikė Kauno „Žalgirį“, bet vėliau neatsilaikė prieš Pirėjo „Olympiakos“ (Graikija).


Tuo metu Vokietijos pirmenybėse nesėkmę patyrė Miuncheno „Bayern“ (13/5), 73:77 (15:27, 21:12, 19:22, 18:16) neprilygęs Bonos „Telekom Baskets“ (16/2).

Nugalėtojų lyderis T.J. Shortsas pasižymėjo 26 taškais ir 8 rezultatyviais perdavimais.

Bavarų gretose geriausias buvo Isaacas Bonga, surinkęs 28 taškus ir 9 atkovotus kamuolius.

Bonos klubas turnyre užima antrą, „Bayern“ – trečią vietas, o lyderiauja Berlyno ALBA (16/1).

Primename, kad „Telekom Baskets“ pirmauja FIBA Čempionų lygos J grupėje (2/0), kurioje varžosi ir Vilniaus „Rytas“ (1/1). Trečiadienį šios komandos tarpusavyje susitiks Vilniuje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)