„Akivaizdu, kad esame laimingi dėl pergalės. Mums svarbu pildyti pergalių kraitį, – kalbėjo Š. Jasikevičius. – Žaidėme geras rungtynes, tačiau nutiko tas pats dalykas – kaip pirmaujame 20 taškų persvara, turime ir baigti triuškinamai. Turime išmokti neatsipalaiduoti ir toliau augti kaip komanda“.

„Barcelona“ strategas taip pat pastebėjo, kad tai buvo svarbi pergalė po emocingai įveikto Madrido „Real“ klubo: „Į aikštę žengėme nusiteikę rimtai, gerbdami Andoros ekipą. Tačiau turėdami 20 taškų pranašumą turėjome jį toliau didinti. Aš vis kalbu: svarbu nusiteikimas“.

Anot jo, „MoraBanc“ – rimta komanda ir reikėjo laukti, kad ji sureaguos pabaigoje. „Jie sugrįžo į rungtynes, sumažindami skirtumą iki 5 taškų ir viskas prasidėjo iš naujo. Šioje vietoje mes dar turime padirbėti“, – sakė katalonų komandos vedlys.

Šiose rungtynėse galėjo žaisti koronavirusu persirgęs juodkalnietis Nikola Mirotičius. 14 taškų pelnęs „Barcelona“ lyderis davė daugiau jėgos po krepšiu.

„Esu labai laimingas, kad grįžau. Pasiilgau komandos draugų ir trenerių. Nesijaučiau prastai, viskas praėjo daug geriau nei galvojau iš pradžių“, – dalinosi įspūdžiais N. Mirotičius.

Rezultatyviau nugalėtojų gretose žaidė tik Rolandas Smitas, įmetęs 15 taškų. 12 taškų pridėjo Brandonas Daviesas, 9 – Adamas Hanga. Nickas Calathesas pelnė 2 taškus ir atliko 12 rezultatyvių perdavimų.

Pralaimėtojams po 10 taškų surinko Haukuras Palssonas, Jeremy Senglinas ir Tysonas Perezas.

„Barcelona“ penktadienį Eurolygoje susitiks su Vitorijos „Baskonia“, o „MoraBanc“ antradienį Europos taurės rungtynėse priims Panevėžio „Lietkabelį“.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)