Merginos bendravo ir žaidė su vaikais, įteikė dovanų krepšinio kamuolius, marškinėlius ir knygutes.

„Buvome aplankyti vaikus, kurie sunkiai serga. Įteikėme dovanų, palinkėjome, kad viskas bus gerai. Matėsi, kad jie buvo tikrai laimingi.

Manau turime labiau vertinti, kad esame sveiki, dažniau juos palaikyti, nes kai juos pamatome – jie šypsosi. Jie daug kenčia, todėl šypsosi ne dažnai. Reikia juos labiau palaikyti, kartais tiesiog užtenka duoti penkis, jiems tiek užtenka“, – sakė Lietuvos jaunučių rinktinės krepšininkė Šeila Gudinskaitė.

„Pradedi labiau vertinti gyvenimą, džiaugtis ką turi, nes jie labai daug pergyvena. Turime džiaugtis, kad esame sveikos, galime bėgioti ir žaisti už savo šalį. Labai nustebau, nes jie buvo geros nuotaikos, visi bendrauja. Labai malonu, kad taip galėjome praleisti šią dieną“, – sakė Lietuvos rinktinės kapitonė Agnesė Garčinskaitė.

Rimanto Kaukėno paramos fondo misija – palengvinti onkologinėmis ligomis sergančių vaikų ir jų šeimų naštą. Padėti išgyventi diagnozės traumą, ilgą gijimo kelionę ir pripildyti vaikų gyvenimą šviesos ir šypsenų.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)