Eurolygos ketvirto turo rungtynėse Lietuvos čempionams negalėjo padėti traumuoti Paulius Jankūnas, Janis Strelniekas ir ilgam „iškritęs“ Joffrey Lauvergne'as, tačiau žalgiriečių nusiteikimas nustebino varžovus.

Toliašaudę artileriją pasitelkę svečiai jau po pirmo kėlinio turėjo dviženklę persvarą 22:12.

Apsukų nemažinę J. Zdovco auklėtiniai skirtumą padidino iki 14 taškų (31:17) ir „Olympiakos“ žaidėjai bei sirgaliai išties atrodė priblokšti.

Vis dėlto po truputį aikštės šeimininkai ėmė artėti ir įpusėjus dvikovai komandas skyrė jau tik vos 3 taškai (39:36).

Po didžiosios pertraukos atrodė, kad Georgioso Bartzoko auklėtiniai nusipurtė paskutinius šalto dušo lašus – netruko išlyginti rezultatą ir ėmė sparčiai bėgti į priekį.

Įpusėjus paskutiniam kėliniui „Olympiakos“ pirmavo 20 taškų skirtumu (78:58) ir komandoms jau liko tik sutvarkyti formalumus.

Olympiakos“: Kostas Sloukas 17, Giannoulis Larentzakis 13, Saša Vezenkovas 12, Kostas Papanikolaou 10, Tyleris Dorsey, Shaquielle McKissicas ir Georgios Printezis po 7, Thomas Walkupas 6, Moustapha Fallas 4.

Žalgiris“: Emmanuelis Mudiay 19 (4/7 dvitaškiai, 2/7 tritaškiai, 5/7 baudos, 16 naud.b.), Artūras Milaknis 14 (4/5 tritaškiai, 2/3 baudos), Joshas Nebo 12, Marekas Blaževičius 9 (8 atk.k.), Tyleris Cavanaugh 8, Mantas Kalnietis 6 (7 rez.p.), Lukas Lekavičius, Nielsas Giffey, Edgaras Ulanovas ir Karolis Lukošiūnas po 0.

Rungtynių "Olympiakos" - "Žalgiris" statistika

Kitas rungtynes „Žalgiris“ žais spalio 21 dieną Kaune su Miuncheno „Bayern“, o „Olympiakos“ vyks į Maskvą, kur spalio 22 dieną susigrums su vietos CSKA.

Standings provided by SofaScore LiveScore


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (517)