Aukštaitijos sostinės atstovai artėjant didžiajai pertraukai ėmė bėgti nuo prastai „iš žaidimo“ atakavusių oponentų. Tolti „Lietkabeliui“ padėjo ir dominavimas „po lenta“.

Trečiame kėlinyje italai ėmė lyginti ir žaidimą, ir rezultatą, tačiau atėjus paskutiniam ketvirčiui panevėžiečiai vėl spurtavo, atitrūkdami 13 taškų skirtumu.

Kovodami dėl atšokusių kamuolių nugalėtojai buvo pranašesni net 44:28 ir į savo krepšį praleido mažiausiai taškų šiame sezone.

„Lietkabelis“ Europos taurės turnyre laimėjo penktą sykį iš eilės.

Svečiams trūko traumuoto Željko Šakičiaus, šeimininkų gretose nežaidė Amedeo Della Valle.

„Lietkabelis“: Nikola Popovičius 11 (7 atk. kam.), Gediminas Orelikas 10, Jamelis Morrisas 9, Vytenis Lipkevičius ir Gyorgy Golomanas – po 8;

„Germani“: Johnas Petrucelli 17 (4 per. kam., 6 kl.), Aleksejus Nikoličius 11, C.J. Massinburgas, Tai Odiase, Christianas Burnsas (8 atk. kam.) ir Nicola Akele – po 7.

Pirmojo rato tarpusavio mačą namuose praėjusį gruodį „Lietkabelis“ buvo laimėjęs 79:70.

Panevėžiečiams reguliariajame Europos taurės sezone lieka dar dvejos rungtynes. Po savaitės jie savoje aikštėje priims „Bursaspor“ (Turkija), o kovo 29 d. aplankys Badalonos „Joventut“ (Ispanija).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją